About

Guys, one day I’ll have the time to write something about me, I promise! But until that day I can tell you the basic facts which is that I am a Hungarian girl, well more like Mum of 2 (soon this will change to 3 as I’m expecting in June). We came to live in England, Cambridge in 2007. We lived in Budapest, capital of Hungary before. My daughter is nearly 6 (born in 2007), my son is heading towards 3 (born in 2010), and we are expecting another little girl.

Advertisements

7 thoughts on “About

 1. Szia, most találtam rá a blogodra és addig nem feküdtem le, amíg az összes tortádat meg nem néztem és az összes hozzájuk tartozó blogbejegyzést el nem olvastam. Na,nem egybe: lefektettem a kétéves kislányomat és visszaültem mazsolázni :)! Igazi vizuális feltöltődés volt: itt minden gyönyörű!
  A végén rákattintottam az “about”-ra és láttam,hogy “hungarian girl”; így meg aztán még büszke is lettem. 🙂 És eldöntöttem, hogy írok.
  Köszi,hogy megosztottad ezt a sok szépet! Legyen sok örömöd továbbra is a sütésben!
  Zsófi (29)

  Like

   1. 🙂 nem láttam az első,este írt bejegyzést,így reggel igyekeztem reprodukálni azt. Most nézem, hogy mind a kettő látszik. 🙂 sebaj,azt mutatja,mennyire szerettem volna megírni,hogy már a puszta olvasással-nézegetéssel is mekkora örömet szereztél!

    Like

 2. Szia! Ma találtam a blogodra és én ezidáig még sosem írtam kommentet sehova… DE ma addig nem feküdtem le,amíg az összes tortádat meg nem néztem, az összes hozzájuk tartozó blogbejegyzést el nem olvastam(lefektettem a 2 éves kislányomat és visszaültem mazsolázni :-)) Igazi vizuális feltöltődés volt!
  A legvégén kukkantottam be az “about”-ba: és olyan jó olvasni,hogy “hungarian girl”! :-)… És eldöntöttem,hogy írok.
  Csodás sütiket készítesz!
  Zsófi (29)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s