About

Guys, one day I’ll have the time to write something about me, I promise! But until that day I can tell you the basic facts which is that I am a Hungarian girl, well more like Mum of 2 (soon this will change to 3 as I’m expecting in June). We came to live in England, Cambridge in 2007. We lived in Budapest, capital of Hungary before. My daughter is nearly 6 (born in 2007), my son is heading towards 3 (born in 2010), and we are expecting another little girl.

Advertisements

7 thoughts on “About

 1. Szia, most találtam rá a blogodra és addig nem feküdtem le, amíg az összes tortádat meg nem néztem és az összes hozzájuk tartozó blogbejegyzést el nem olvastam. Na,nem egybe: lefektettem a kétéves kislányomat és visszaültem mazsolázni :)! Igazi vizuális feltöltődés volt: itt minden gyönyörű!
  A vĂ©gĂ©n rákattintottam az “about”-ra Ă©s láttam,hogy “hungarian girl”; Ă­gy meg aztán mĂ©g bĂĽszke is lettem. 🙂 És eldöntöttem, hogy Ă­rok.
  Köszi,hogy megosztottad ezt a sok szépet! Legyen sok örömöd továbbra is a sütésben!
  ZsĂłfi (29)

  Like

   1. 🙂 nem láttam az első,este írt bejegyzést,így reggel igyekeztem reprodukálni azt. Most nézem, hogy mind a kettő látszik. 🙂 sebaj,azt mutatja,mennyire szerettem volna megírni,hogy már a puszta olvasással-nézegetéssel is mekkora örömet szereztél!

    Like

 2. Szia! Ma találtam a blogodra Ă©s Ă©n ezidáig mĂ©g sosem Ă­rtam kommentet sehova… DE ma addig nem fekĂĽdtem le,amĂ­g az összes tortádat meg nem nĂ©ztem, az összes hozzájuk tartozĂł blogbejegyzĂ©st el nem olvastam(lefektettem a 2 Ă©ves kislányomat Ă©s visszaĂĽltem mazsolázni :-)) Igazi vizuális feltöltĹ‘dĂ©s volt!
  A legvĂ©gĂ©n kukkantottam be az “about”-ba: Ă©s olyan jĂł olvasni,hogy “hungarian girl”! :-)… És eldöntöttem,hogy Ă­rok.
  Csodás sütiket készítesz!
  ZsĂłfi (29)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s